Festival Spàrrek 2019

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Vimeo - Círculo Negro

Creative Commons - BY - SA 4.0 Festival Spàrrek 2018-2019

L’Spàrrek és dinàmic. No volem estar quiets. Aquest festival es reinventa constantment. I si això passa és perquè som persones que ens movem per un món ple d’iniciatives i idees que ens motiven a superar-nos. És natural compartir tot el que fem, ens encanta.

Per nosaltres, és imprescindible crear una xarxa de persones que compartim allò que fem, que recomanem, que aprenem a cada conversa. Persones que ens organitzem i que fem xarxa. Compartir enfront aquells que ho guarden tot amb contrasenya. Volem ser motor de canvi, inspirar a altres persones a crear iniciatives semblants als seus pobles i barris.

Comparteix on vulguis i com vulguis. Recomana cultura i acostuma’t a posar paraules als teus sentiments. És imprescindible per entendre l’Spàrrek. Només esperem que això que hem organitzat t’inquieti, et faci parlar amb aquella persona que fa temps que no veus, et faci abraçar molt fort i passar bons moments a peu de carrer.

I com funcionem?

 

Spàrrek és un festival autogestionat i sense cap ànim de lucre. Hi ha molts objectius, i un d’ells és poder pagar els artistes que toquen i el material que es necessiti per a que el festival funcioni: equips de so, menjar, begudes, material per les activitats i despeses de transport.

 

Per sort, hi ha un seguit de persones que creuen en el projecte i que s’han ofert de maneres diferents per aportar el seu granet de sorra al festival. Tramateatre és el nostre aixopluc i també fa coses tan boniques com el Festival LOLA de teatre. La Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera i l’Ajuntament d’Esparreguera també han demostrat creure en el projecte i ens han obert les seves portes per a poder-hi acollir alguns dels actes del festival.

Si llegeixes això i creus que pots ajudar d’alguna manera, ens pots enviar un correu a sparrektr@gmail.com i t'enviarem el dossier corresponent per a persones que vulgueu col·laborar.

QUÈ ENS MOU?