Festival Spàrrek 2019

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Vimeo - Círculo Negro

Creative Commons - BY - SA 4.0 Festival Spàrrek 2018-2019

Diumenge 22.09.2019

A les 12:00h

Plaça de la Pagesia

Tenim la recepta perquè gaudeixis d'un migdia

de diumenge ple de música. Vine a fer el vermut

amb nosaltres!

Coneixes les artistes?

Nú.

Amb la veu, una guitarra i cançons, Núria Sagalés té tot el que necessita per mostrar el seu talent. Entre temes jazz i cançons pop d’allò més conegudes, us garanteix que, de ben segur, el públic passarà una bona estona. Núria Sagalés, de Granollers, és coneguda a Instagram sota el nom de Nú. @nuriasagales

Núria Sagalés, veu i guitarra

Dones en Vers 

El seu lema és "donar veu a les dones" i és així com presentaran el seu espectacle de poesia musicada. Amb una posada en escena amb molta personalitat, sentirem la veu d'aquelles dones que han decidit representar. Una proposta singular i de qualitat que arriba per primera vegada a la ciutat d'Esparreguera després de l'èxit absolut al Bioritme Festival.

Laura Arnal, veu

Mònica Campillo, veu

Marina Tomàs, veu i guitarra

Sense Filtres DJ7

S'autodescriuen com a "Perras callejeras del Baixllu Nord! Els encanta el petardeo i venen carregades dels millors temazos. Elles seran les encarregades de tancar el vermut més feminista amb cançons per ballar i moure bé el cul. Les podeu seguir a les millors festes del territori i també al seu perfil d'Instagram recent creat: @sensefiltresdj7.

Sense Filtres DJ7, punxadiscs

II VERMUT MUSICAL

Torna enrere per a descobrir la resta d'actes